Най-добрите визитки, които сме виждали

Факт – светът става все по-малък. В същото време хората и бизнесът имат все повече и по-различни нужди. Съвременните контакти се случват по доста по-различен начин, отколкото преди двадесет-тридесет години например. Всичко е още по-забързано, следователно всяка крачка в личния ни живот и в бизнеса е с още по-голямо значение. Първото впечатление в бизнес средата е категорично от високо значение. Ето защо и визитката Ви заслужава и дори трябва да бъде забележима. Тя трябва да говори и да създава нужното добро впечатление при запознанства и размяна на бизнес контакти.

Какво трябва да представлява една визитка?

Независимо сериозността, големината и размаха на Вашия бизнес, визитката Ви е нужно да бъде достатъчно прилична и добре изработена, за да привлича вниманието. Именно вниманието е първата подсъзнателна стъпка, която правим към нещо ново. Визитката Ви трябва да описва кои сте или какъв е бизнесът Ви. На практика- Вие, побрани в няколко думи и телефонен номер. Бизнесът Ви, побран в няколко думи и телефонен номер.

Това не далеч не може да обхваща всичко, но е приоритетната информация, същността и есенцията на Вашата работа и личността Ви. Ето защо вниманието към именно тази част на бизнеса и портфолиото трябва да бъде изобразена на ниво.

В случай, че уменията Ви не предполагат справяне със задачата сами да създадете своята визитна картичка, обърнете се към специалистите в сферата. Но преди това задължително помислете какво е добре да изобразява Вашата бизнес картичка. В крайна сметка добра идея е да се обърнем към препоръчан специалист по дизайн и печат. Неслучайно една от най-добрите реклами е тази, която се предава от уста на уста.

Защо е важна визитката?

Защото в съвременните бизнес отношения показва отношение. Показва готовност за сътрудничество и работа с клиенти и партньори. Поне до определена степен, разбира се.

При кого да печатаме?

Действайте по същия начин, както при избора на дизайн студио за визитките си. В повечето случаи дизайнерите разполагат и с техника за подготовка, отпечатване и довършващи работи по визитките.

Защо Printic?

А защо не? Дизайнът, отпечатването и създаването на визитки е масова дейност в повечето дизайн и печатни студиа. Но за разлика от повечето, ние не го приемаме като странична или запълваща останалите дейности задача. Все пак влагаме не само материали в тази дейност. Влагаме усилия и вдъхновение, които се отплащат именно тогава- когато бъдат комбинирани ведно. Защото визитката е „острието на копието“ в преговорите, тъй като именно това поглеждат бъдещи Ви клиенти и партньори в момента в който бизнес срещата Ви приключи. А и да не забравяме- при Printic държим на името си също толкова, колкото Вие държите на точността, бързината и конкурентната цена.

Как да изберем най-добрите визитки и защо именно те са най-добри?

Типът визитка, която искате да изберете трябва да говори достатъчно за Вас, Вашия бизнес и сфера на дейност. Поне до определена степен. Креативното мислене в тази насока е изначално и би могло да доведе до доста добри резултати. Защото, съгласете се, ако сте готвач и искате да имате оригинални визитки, те няма как да представляват нож или тиган в реален размер.

Тук идва креативното мислене. Някои ефекти и тематика се постигат дори само с избора на правилен шрифт. На помощ са още различни икони, изображения, а защо не и оригинален, авторски дизайн?

В случай, че трудно избирате, когато става дума за нещо, което ще трябва да използвате дълго време (като визитката) е добре да се консултирате и с Интернет и малко добри примери за креативни визитки. Сред избраните от нас се забелязва духа на минимализма. И това далеч не е случайно. Причината е, че самият принцип на визитката е да се представи изписана достатъчно подробна информация на твърде малка площ от няколко сантиметра. Трудна задача, която въпреки това намира своето решение.

Ето и едни от най-добрите примери за визитки, обособени по професии.

Пример за визитка на лекар, която събира в себе си есенцията на професията.

Визитка

Ако предлагате фризьорски услуги и Ви е нужна идейна визитна картичка, създадена с повече артистичност и оригиналност, това е доста добър пример, с който със сигурност ще изпъкнете сред колеги и пред клиенти.

Визитна картичка

Архитект. Сериозна професия, която въпреки това се отличава със солидна доза въображение. Именно с въображение се характеризират повечето от хората, които практикуват тази професия. Идейната бизнес картичка и комбинацията с материали на изработка е доста добра идея тук.

Бизнес картичка

Готвач. Може би една от любимите ни идеи за визитни картички. Тук обясненията са абсолютно излишни. Визитката е предназначена за готвачи и на практика представлява ренде. В зависимост от материала на изработка, тя дори може да се използва реално като кухненски уред при полеви условия. Нивото на идейност тук: 10!

Визитни картички

Професии в индустриална тематика и строителство. При този пример, тези визитки са изработени от устойчив метал и на практика представляват отварачка за бутилки. Подобна идея е доста подходяща за хора с „по-прагматични“ професии.

Визитки

Най-добрите визитки, които сме виждали
5 (100%) 2 votes

Най-добрите визитки, които сме виждали

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.