Печат на чаши от ново поколение

Колко са празниците, заслужаващи приятен и незабравим подарък? Един? Два? Три? Разбира се, че отговорът е ВСИЧКИ! А колко от Вашите лични празници изискват цветен, свеж и незабравим подарък? Естествено, че всички! Магическите ни чаши не са просто украса за дома. В никакъв случай не са и обикновен съд за течности. Те умеят да разказват приказки. Вълшебни истории. Има истории за малки, истории за големи.

Всички те могат да бъдат видими в точно определен момент. Как така ли? Просто е – всяка магическа чаша, която правим за Вас има своите супер сили и предлага изненада за Вас, за рожденика, за именика, за любимия приятел, за онази луда двойка, на която всички се радват, за малчуганите у дома, за колегата в офиса, който не разбира от дума, а единствено от намеци… И за кой ли още не!

Магическа чаша

Но все пак, какво означава „магическа“ чаша. Това е един от най-популярните ни вече продукти, който има способността да се трансформира. Магическите чаши умеят да променят своята външност при контакт с (топла) течност. Независимо какво обичате да пиете във вече любимата си чаша, тя ще промени много бързо своя външен вид и ще разкрие каква е тайната зад иначе обикновения цвят, в който е „облечена“.

Специфики или как работят магическите чаши

Първоначално на вид обикновена чаша върху нея ще бъде принтиран Вашия избор на изображение, надпис или каквато и да е визия. От Вас се изисква единствено да направите избор. Останалото е разбира се от нас. И то става достатъчно бързо, качествено и неповторимо. След като бъде избран Вашия личен дизайн, магическата чаша се обработва по специален начин, който позволява образите да бъдат прикрити с цвят.

Той позволява на магическата чаша да придобие приятен и минималистичен вид, неангажиращ и вписващ се с всички Ваши чаши на рафта. Но това е само на пръв поглед. И като при всяка хубава изненада, възторжените усмивки и радостни лица ще се появят в момента, в който в магическата чаша бъде налята топлата напитка. Именно така тя ще превърне иначе „обикновения“ си вид в избраната от Вас приятна и паметна визия.

Представете си само изненадата на нищо очакващия рожденик, именик или просто любим човек през трансформиращата се пред очите магическа чаша и тайната, която тя ще разкрие пред очите им! Незабравимо, да!

Как работим ние

При нас в Printic приемаме всяка поръчка индивидуално и отговорно. Не претупваме нещата. Обръщаме внимание на всеки елемент от дизайна, който сте избрали. Защото знаем, че подаръците трябва да бъдат перфектни, защото винаги са за любим човек. Защото знаем, че идеята на подаръкът е да остави приятен спомен не само у този, който го получава. Подарък като този създава приятен „гъдел“ и у всички, които го правят.

Ето защо всяка индивидуална поръчка е важна и приоритетна за нас.

Всяка поръчка може да придобие конкретната визия, която Вие избирате. Лични снимки и спомени, любими цитати от книги, най-яките персонажи от филми и сериали, любимите на детето Ви супер герои (а защо не й на детето у вас?). Тези и още безброй визии могат да се крият зад иначе стандартния вид на Вашата магическа чаша.

Изненадайте приятел с любима негова снимка от детските години, припомнете важна дата на любим човек или просто намекнете на колегата в офиса, че е твърде шумен (или твърде тих). Вариантите могат да бъдат безброй. За това можем да помогнем и ние- с идеи, с примери и с опит.

Ограничения? – Нямаме такива. Всеки продукт и дизайн, който изберете от нашия каталог ще бъде изработен от възможно най-качествен материал. Ще бъде създаден с внимание към детайлите и образите, които ще бъдат принтирани на него. Още по-приятната новина е, че изработваме магическите чаши достатъчно бързо, за да се справите с крайните срокове. Забравили сте за празника днес или утре (или вчера)? Няма проблеми! Може би сте забравили за предстоящата оперативки или тийм билдинг? Ние можем да направим печат върху чаши за цялата фирма, обикновени, рекламни, магически… Подарък за вашите лоялни клиенти, служители и партньори.

Работим достатъчно бързо и качествено, за да бъдете спокойни, че подаръкът ще бъде създаден навреме и ще бъде в ръцете на приятелите и близките Ви също навреме. Единственото, от което се нуждаем от Вас е да се обърнете към нас със своето желание.

Рекламни чаши

Както казахме всяка поръчка е приоритетна, защото ние в Printic осъзнаваме, че всяка поръчка е индивидуална и лична. Знаем, че тя ще означава много за Вас и вашите любими хора.

Защо магическа чаша и защо при нас в Printic?

А защо не? Както стана ясно магическите чаши не са нито просто чаши, нито просто подарък. Те могат да бъдат спомен, те могат да бъдат израз на емоции към любимите хора, могат да бъдат също и приятно допълнение към останалите десет чаши, които вече може би сме правили за Вас. И ако не се обръщате към нас за пръв път, вероятно знаете, че качеството върви ръка за ръка с отношението и бързата реакция при работа.

Верояно сте наясно и че влагаме всичко от себе си и дори повече при дадена заявака за една, две или трийсет чаши. А в случай, че за пръв път ще работим с вас, просто прочетете по-горното. Ако не е достатъчно за да се уверите в нашите умения и услугите, които предлагаме… е, в такъв случай не Ви остава нищо друго освен да опитате. Не бихме искали да Ви уверяваме в неща, които са си просто такива. Просто сме на мнение, че опитът е най-добрият маркер и критерий за качество. Затова ни има и нас!

Оцени

Печат на чаши от ново поколение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.