Печат на рекламни тениски

Рекламни тениски на ниски цени

Ние от печатница Printic.bg предлагаме няколко варианта на печат на рекламни тениски. Това което ни отличава от повечето сайтове за печат на тениски е че при нас няма да откриете 5-10-15 варианта на тениски от които да избирате и някакви готови дизайни. Причината е че ние се съобразяваме напълно с желанието на корпоративният клиент.

Технологии при създаването на рекламни тениски

Работим с няколко директни вносители на тениски и буквално с десетки марки. За да можем да предложим на нашият клиент именно това от което има нужда. А липсата на готови дизайни за тениски при нас е много ясна. Вашето лого или слоган го няма! Вашият бизнес трябва да бъде уникален, а не да ползва шаблони.

Именно за това в случай, че желаете печат на тениски Вие ще ни предоставите вашата визия за печат. Ако все още нямате изградена корпоративна единтичност ние ще ви помогнем с това. Но то отново няма да е от готови предложения. Ще бъде изработено индивидуално за Вас.

Технологиите за печат които предлагаме са с флекс фолио /така наречените щампи/, пълноцветно отпечатано флекс фолио и трансферен печат.

Технологии при изработка на рекламни тениски

Рязаното флекс фолио е подходящо за къси и средни серии в един цвят. При него се използват предварително цветни фолия, които се изрязват и след това се удрят на термопреса. На практика няма вариант за загуба на цвят при пране. Работим с високо качествните фолия на STAHLS’, което дава гаранция за качество.

Вторият вариант е отново с фолио, но този път с отпечатано пълноцветно изображение върху него. И отново е налична опцията за изрязване в неправилни форми. Отново разчитаме на високо качествените фолия на STAHLS’ освен това работим само с оригинални екосолвентни мастила, за да сме сигурни, че ще имате максимално дълготрайни цветове.

Третият вариант е нашето бюджетно решение. Трансферен печат върху бял текстил. Изключително подходящо за събития. Реални цветове, почти не се усеща на допир полето на печата. Сравнено с първите два варианта има малко по-кратък живот на цветовете в пералня. Без проблем при правилна употреба цветовете остават без промяна за над 40-50 цикъла на пране, което за бюджетно решение е много добър резултат.

Ако желаете тениска с печат за предизборна кампания например, това е Вашат технология. Ако правите рекламна кампания с голям брой тениски и желаете ниска цена на пълноцветен печат това е Вашето решение.

Освен тениски при нас може да брандирате и всякакви други текстилни продукти, като шапки, шалове, раници, сакове и каквото друго пожелаете стига да е удачно за брандиране.

Може да се свържете с нас при всякакви въпроси свързани с брандиране на тениски, суитчери и други!

Печат на рекламни тениски
4.33 (86.67%) 9 votes