За нас

Кои сме ние?

Нашата компания се развива в две основни направления. Печатна реклама и внос, дистрибуция и търговия на едро и дребно с канцеларски и ученически материали.

Част от нашата група са следните проекти:

                               

 

Вашият Подарък е проект насочен изцяло към краният клиент. Предимството е че там можете да поръчате всякакви рекламни подаръци или само подаръци в единични бройки. Стремежът ни там е да предоставим персонализирани подаръци в кратки срокове с високо качество на добра цена.

Molivko.com е много бързо набиращ скорост бранд в Българското Online пространство в областта на ученическите материали и офис консумативите.

R&G е силно разпознаваем локално бранд. Свързван е с високо качество на предлаганите услуги и атрактивни цени в областта на печатните услуги.

Printic.bg е част от портфолиото ни от 2013 година. Също бранд развиващ се в областта на печатните материали. Целите ни там са да предложим адекватна консултация на клиентите си във връзка с тяхната печатна реклама. За това как да извлекът максимални ползи от определеният от тях бюджет. В сайта са изброени в различни категории най-често поръчваните от клиентите печатни материали, като визитки, флаери, плакати, винили, PVC стикери, рекламни чаши. И всякакви други печатни рекламни материали.

Printic.bg е собственост на ЕТ „РИГ-Румяна Григорова“ със седалище гр. Велико Търново, ул. Полтава 3А, Булстат: BG829104154

 

Кои са нашите клиенти?

Компанията ни е на пазара от 1995 година. От тогава сме работили с хиляди корпоративни и крайни клиенти. С голяма част от които имаме дългосрочни бизнес взаимоотношения. Не зависимо дали работим с краен клиент с бюджет 10 лв. или голям корпоративен клиент с месечен бюджет за реклама над 10 000 лв. се стремим да получи възможно най-високо качество стоки и услуги.

Сред нашите клиети са:

 

                                                         

 

Защо да изберете нас?

Зад Printic.bg стои млад и амбициозен екип. Голяма част от приходите от нашата дейност се реинвестират в развитието на компанията. Точно по тази причина разполагаме с последни модели печатащи машини от най-висок клас. Стремежът ни е да повишаваме качеството на нашата работа, да оптимизираме разходите и да елиминираме загубите на време и брак с цел да понижим себестойността на производството на Вашите печатни материали. Като по този начин Вие получавате по-високо качество на добра цена.

Специализирали сме се в изпълнението на къси и средни тиражи. Разполагаме с нова високопроизводителна печатаща техника в областта на дигиталният печат. В печатната ни база имаме няколко черно бели дигитални печатащи машини плюс 2 цветни такива.

Стремим се също да сме винаги в крак с новите технологии. Доказателство за това е, че именно в нашата печатна база беше инсталирана една от първите машини за пълноцветен UV печат на сувенири. Които в момента са изключително търсени поради факта, че това е възможно най-добрият начин да представите своят бранд отпечатан върху химикал, запалка, флашка или друг продукт в целият му блясък и цветност.

И не на последно място! Работейки с нас ние приемаме Вашият бизнес като свой бизнес. Вашите успехи и радости са и наши успехи, Вашите неуспехи в областта на рекламата са и наши грижи и ние сме на разположение за всякакви консултации с цел подобряване на Вашият имидж и присъствие в съзнанието на Вашите клиенти!