За нас

Кои сме ние?

Printic.bg е част от портфолиото ни от 2013 година. Бранд развиващ се в областта на печатните материали. Целта ни е да предложим адекватна консултация на клиентите си във връзка с тяхната печатна реклама. За това как да извлекът максимални ползи от определеният от тях бюджет. В сайта са изброени в различни категории най-често поръчваните от клиентите печатни материали, като визитки, флаери, плакати, винили, PVC стикери, рекламни чаши, тениски с печат. И всякакви други печатни рекламни материали.

Printic.bg е собственост на ЕТ „РИГ-Румяна Григорова“ със седалище гр. Велико Търново, ул. Полтава 3А, Булстат: BG829104154

 

Кои са нашите клиенти?

Компанията ни е на пазара от 1995 година. От тогава сме работили с хиляди корпоративни и крайни клиенти. С голяма част от които имаме дългосрочни бизнес взаимоотношения.

Защо да изберете нас?

Зад Printic.bg стои млад и амбициозен екип. Голяма част от приходите от нашата дейност се реинвестират в развитието на компанията. Точно по тази причина разполагаме с последни модели печатащи машини от най-висок клас. Стремежът ни е да повишаваме качеството на нашата работа, да оптимизираме разходите и да елиминираме загубите на време и брак с цел да понижим себестойността на производството на Вашите печатни материали. Като по този начин Вие получавате по-високо качество на добра цена.

Специализирали сме се в изпълнението на къси и средни тиражи. Разполагаме с нова високопроизводителна печатаща техника в областта на дигиталният печат.

Стремим се също да сме винаги в крак с новите технологии. Доказателство за това е, че именно в нашата печатна база беше инсталирана една от първите машини за пълноцветен UV печат на сувенири. Които в момента са изключително търсени поради факта, че това е възможно най-добрият начин да представите своят бранд отпечатан върху химикал, запалка, флашка или друг продукт в целият му блясък и цветност. Също бяхме от първите в България инсталирали DTF принтер за пълноцветен печат на тениски, чанти, раници и всякакви текстилни, а и не само текстилни продукти.