Етикети на ролка

Хартиени стикери на ролка
Хартиени стикери на ролка
черно-бели

Печат на стикери на ролка на отлични цени от Printic.bg. За запитвания и поръчки използвайте контактната форма или ☎ 0888 234 061
Printic ви предлага печат на самозалепващи се стикери на ролка, който несъмнено ще улесни работата на една огромна част от вас. Разполагаме с пълноцветен флексопечат на самозалепващи се етикети, предназначени както за ръчно, така и за машинно лепене. Възползвайте се от качественото извършване на услугата и ще останете доволни от крайния продукт, достигащ до вас самите.

За да извършите своята поръчка, то от вас се изисква да се свържете с нас и да ни дадете подробна информация за нея. Изискването ни към потребителите е да посочат както големината на етикета, така и материалите, от които желаят той да бъде изработен. Ако се нуждаете от консултация или съвети, то експертите ни са в готовност да ви помогнат по всяко едно време.

В готовност сме да ви осигурим почти неизчерпаемо разнообразие от рекламни флаери, плакати, визитни бизнес картички и разбира се от стикери, подходящи за залепване на различни продукти, било то замразени, студени или такива, които са изложени под преките лъчи на слънцето.

Печат на стикери от самозалепващ се тип

Електроуреди;
Дрехи;
Метал;
Дърво;
Стъкло
И много други.
Разгърнете своето въображение и заявете поръчка на онези етикети, които ще ви бъдат необходими при извършване на търговската ви дейност. Печатът на самозалепващи се етикети е едно от нещата, които няма как да пропуснем да споменем. Разполагаме с водоустойчив или UV печат.Мастилата са от изключително висок клас, което всъщност е гаранция за тяхната издръжливост и непокътнатост, дори и след дълъг период от време.

Формата на етикетите отново я посочвате самите вие, съобразно стоката, която възнамерявате да етикирате за в бъдеще. Те биха могли да се изработват кръгли, квадратни, правоъгълни, овални или други. Удобството настъпва тогава, когато залепвате стикера върху предмета – при щанцоването се отнема мрежата и това, което остава, е единствено самозалепващия се етикет.

Гарантираме ви качество при печат на самозалепващи се стикери на ролка на изключително изгодни и достъпни цени!

(прочети повече) (скрий текста)