Значки

Значка тип бутон
Значка тип бутон
Диаметър - 25/44/56 мм.
Печат- Пълноцветен
Правоъгълна метална обемна значка
Правоъгълна метална обемна значка
Кръгла метална обемна значка
Кръгла метална обемна значка
Квадратна метална обемна значка
Квадратна метална обемна значка

Printic.bg предлага изработка на рекламни значки в тираж какъвто Ви е необходим. Цените са в зависимост от размера и броя на значките, които поръчате.
Значките които изработваме са така наречените тип бутон.

Самата значка се състои от 4 основни елемента. Пластмасова основа с метална безопасна игла на нея, отпечатаният дизайн и за да бъде защитен печата максимално и да бъде придаден завършеният ефект на значката като финален щрих се поставя прозрачен филм. Той придава този блясък на значката, който именно привлича погледа към нея.

Самият отпечатък изпълняваме на високо качествени машини при това само с оригинални тонери. Резултатът е буквално доживотна гаранция на отпечатъка. Ниските цени на значките тип бутон, които предлагаме определено не са за сметка на качеството, а са постигнати благодарение на управлението на сравнително по-малко разнообразие от модели, но в големи количества.

На практика нямаме минимален тираж за печат на значки. В случай, че желаното от Вас количество не фигурира в таблицата по-горе може да ни изпратите запитване и ще Ви изготвим индивидуална оферта. Определящите общата цена фактори са освен размера и тиража, така и дали ще предоставите готов файл за печат или ще е неoбходимо ние да подготвим такъв за Вас.

В случай, че изберете сами да изработите дизайна за Вашите значки е добре да се съобразите с няколко фактора.

Значката не е много голям рекламен материал. По тази причина е важно да подберете максимално добре какво ще покажете на нея и да съобразите така размерите, че да бъдат видими от човека срещу ползвателя. Едва ли шрифт 4pt ще бъде особено подходящ при положение, че с малки изключения значката ще бъде видима от поне 1-2 метра разстояние.

За да изглежда професионално изпълнена вашата значка е желателно текстовете и изображенията Ви освен в нужният размер да се намират и на точното място. Най-често всички елементи са центрирани.

Не на последно място при подготовката на файла е добре да вземете под внимание и техническите процеси при изработката на значка тип бутон. А именно, че в дизайна на значката трябва да предвидите 3 важни окръжности. В най-вътрешната се намира Вашият отпечатък. Следващата окръжност е краят на видимата част на значката в готов вид и третият е кръгът по който самият отпечатък се изрязва.

(прочети повече) (скрий текста)