Флаери и брошури

Флаери А6
Флаери А6
Флаери А5
Флаери А5
Флаери А4
Флаери А4
Флаери DL
Флаери DL

Печат на едностранни и двустранни флаери на ФЕНОМЕНАЛНИ ЦЕНИ от Printic.bg. За запитвания и поръчки използвайте контактната форма или ☎ 0888 234 061
Рекламният флаер е един от най-лесните и бързи методи да популяризирате вашият бизнес и да привлечете нови клиенти. Вие решете дали ще го пускате в пощенски кутии, дали ще го раздавате на улицата или ще използвате друг начин за разпространение.

Това, което можем да ви предложим ние, е поръчка онлайн за изработка и печат на флаери и листовки в няколко бързи и лесни стъпки:

Изберете продукт от менюто (в случая сте избрали флаери и листовки).
Изберете опциите на продукта от калкулатора за поръчка онлайн, който се намира отляво на вашия екран. След като сте избрали желаните опции, цената ще се калкулира автоматично. Така Вие ще знаете колко точно ще заплатите за изработката и печата на Вашия рекламен материал.
Изберете си готов дизайн, прикачете Ваш или ние ще изработим дизайн по Ваше желание.
Потвърдете поръчката и изпратете за изработка.
…сега ние сме на ход!

Този тип реклама години наред е един от най-ефективните канали за достигане до максимално широка аудитория.

Посланията, които се отправят към читателя, начинът за представяне на нещо ново, интересно, промоционално е така опростен, че може да представи всичко и на всеки. Използването на персонализирани материали за фирмата, за конкретни дейности, продукти, събития, мероприятия и други може да е мощен маркетингов инструмент за покачване на позицията на всяка една компания на пазара.

Демонстрирането на нещо по начин, чрез създаване на дизайн, изработката на флаери и печат на листовки е обективно, а разпространението лесно. Този тип външнорекламни материали могат да попаднат в ръцете на всеки и дори да не са предназначени конкретно за него, то той може лесно да ги представи на друг човек, които има интерес от съответния продукт или услуга.

Рекламни флаери и листовки - къде да ги използваме

Широкото разпространение на този рекламен подход предопределя и широката гама бизнеси, които го използват за достигане до крайните потребители.

Най-често се използват за промотиране на:

Заведения и ресторанти;
Магазини, търговски центрове и молове;
Козметични и фризьорски салони;
Масажни и SPA студия и центрове;
Хотели и хотелски комплекси;
Автомивки и автосервизи;
Аптеки, дрогерии и клиники;
Събития, концерти, премиери;
И т.н.
Печат на флаери е от типа продукти с висока разпознаваемост, които могат да се превърнат в най-добрият и икономичен начин за реклама на всеки търговски отдел.

Не бива да се игнорира факта, че рекламата е дейност, която трябва да търси непрестанно перспектива. Чрез новите и минимални инвестиции в печат на флаери и листовки всеки собственик на бизнес прави първа стъпка към своя бъдещ успех.

Печатът на флаери дава още лесен начин за преносимост и може да се използва с различно приложение в зависимост от нуждите на фирмата.

Нещо повече, дори потенциалния клиент да научи чрез флаер за вас и без конкретната листовка да е подадена именно на него.

Рекламите се предлагат в многообразие от форми, модели и са атрактивни по свое му. Често и много рекламни материали са скъпо платени, докато печат на листовки не натоварва фирмения бюджет, не претендира за нещо специално и лесно достига до всеки.

В наши дни е типично да видим всякакви рекламни сувенири, предмети, скъпоструващи материали носещи логото на една компания. Всеки от тях е част от успеха за прохождащия бизнес, но с дизайна и изработката се постига един баланс, който никой друг рекламен материал не успява. Това именно е директният начин и факта, че не е нужно да бъде закупен. Със създаването на дизайна и печата на флаери и листовки се постига и тясна връзка с изграждане на отношение с клиента и се стига до онзи ключ към успеха за малкия и среден бизнес.

Без значение дали се намирате в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе или друго голямо или малко населено място - ние ще се погрижим за всичко и ще доставим поръчаните от вас флаери до адреса, който сте посочили при това на уникални цени.

(прочети повече) (скрий текста)