Текстилни етикети

Печат на текстилни етикети на отлични цени от Printic.bg. За запитвания и поръчки използвайте контактната форма или ☎ 0888 234 061
Текстилните етикети намират широко приложение в производството и продажбата на дрехи. Етикета е неизменна част от всяха дреха от потника до костюма. Именно на текстилният етикет се помества информацията за използваните материали за производството на продукта, както и информация за начина на пране и употреба на продукта.

Често освен задължителните реквизити се отпечатва и самият бранд на компанията производител с рекламна цел, а често и с информативна такава.

Какви текстилни етикети предлагаме

Ние предлагаме печат върху текстилни етикети от сатен или тафта.

Когато говорим за задължително присъстващите етикети е много важно те да бъдат на ниска цена. Технологията която предлагаме за печат в един цвят на средни и дълги тиражи етикети от сатен или тафта ни позволява да ги изпълняваме на цени често под 0,01 лв./бр.

Ценообразуващите фактори са: Изборът на материал за изработка /сатен или тафта/, размер на етикета, тираж.

В общата стойност на поръчката е от значение и дали предоставяте готов файл за печат или ние ще изработим такъв за Вас.

Нашите клиенти, за които изработваме текстилни етикети са най-вече шивашки фирми изработващи дрехи под собствена марка или за други компании. Най-често те работят с дълги серии и предпочитат максимално ниска цена. Именно за това сме се специализирали в производството на текстилни етикети на ролка с печат в един цвят.

Поради честите запитвания от страна на наши клиенти за къси серии текстилни етикети при това с пълноцветен печат. В следствие на това направихме нужните тестове и в момента можем да предложим вариант на пълноцветни етикети отпечатани на сатен в къси серии от порядъка на 100-200 етикета, тъй като технологията която предлагаме е трудоемка и не е удачна за дълги серии. Но за сметка на това късите серии намират широко приложение при стартиращи компании или пробата на нов бранд на пазара. Без това да натоварва финансово компанията с големи количества етикети.

За разлика от текстилните етикети в един цвят, които изпълняваме на ролки. Варианта на къси серии пълноцветно отпечатани текстилни етикети от сатен получавате на ленти от по няколко етикета. В случай, че етикетите от текстилни материи не са подходящи за вас, то може да ви предложим и различни други варианти като например самозалепващи се или друг тип етикети, подходящи за вашия бизнес.

В случай, че имате въпрос или желаете да направите поръчка на текстилни етикети може да го правите по e-mail или чрез формата в ляво.

(прочети повече) (скрий текста)