Визитни карти

Визитни карти - Standart
Визитни карти - Standart
Размер на продукта: 90х50 мм
Материал: 350 гр./м² хром
Визитни карти - Craft картон
Визитни карти - Craft картон
Размер на продукта: 90х50 мм
Материал: 350 гр./м² крафт
Визитни карти с GOLD печат 90x50 мм
Визитни карти с GOLD печат 90x50 мм
Визитни карти бяла перла 90x50 мм
Визитни карти бяла перла 90x50 мм
Визитни карти 55x55 мм
Визитни карти 55x55 мм
Визитни карти с Silver печат 90x50 мм
Визитни карти с Silver печат 90x50 мм

Визитни картички за всеки уважаващ себе си бизнесмен
Визитки се разменят още на първа среща с потенциални клиенти или партньори. Собствените картички трябва да бъдат неразделна част от всяка среща. Уникалният дизайн, форма и размер ще бъдат запомнени и оценени.

Това е най-популярният и същевременно най-евтин рекламен материал за промотиране на вашият бизнес. Въпреки това, вие предлагате вашата услуга и част от себе си още с поднасянето на визитката. Затова тя трябва да е изработена от качествени материали и принтирана по утвърдени и модерни технологии.

В днешно време има безброй много оферти, а услугите са опростени и евтини. Можете да направите оформление и персонализация, така че най-добре да пасва на вас и вашият бизнес. Свържете се с нас и ние ще ви помогнем при изготвянето на дизайна.
Този тип рекламни материали изработени от нас са естетични, издръжливи и приятни на допир в ръката. Предлагаме стандартни и не-толкова стандартни размери за отпечатване. Нашите цени за изработка на визитки са изключително конкурентни на пазара. Можете да сте сигурни, че ние ще заложим на качество и оригиналност!

Тези рекламни материали се печатат посредством дигитален или офсетов печат, като това зависи от размера на тиража, спецификата на дизайна и рамките на бюджета, в който трябва да се поместят. Използването на офсетов печат е подходящо при по-големи тиражи (1000+ броя).

В случай обаче, че сте решили да поставите своя снимка, то не ви е нужен офсетов, а дигитален печат поради факта, че той е по-прецизен. И в двата случая, дизайнът на вашите визитни картички ще бъде изработен, следвайки СМУК цветови модел, който е специално пригоден за принт дизайн.

Един добър избор за хартия, която да използвате при създаването е картон 250, 300 или 350 грама. Предлагаме широка гама картон, както и варианти да се сложи покритие, ако желаете допълнителна устойчивост и издръжливост.

Изработка на едноцветни или пълноцветни визитки
Имайте предвид, че това колко цвята ще се използват влияе пряко върху цената при офсетов печат. При дигиталния печат, този фактор няма значение за формиране на цената. Според това дали са едностранни или двустранни визитните картички, както и според използваната цветова гама те биват следните видове:

4+0 – пълноцветни едностранни
4+4 – пълноцветни двустранни
1+0 – едноцветни едностранни
1+1 – едноцветни двустранни
4+1 – пълноцветно лице, едноцветен гръб
Имайте предвид, че стандартният размер на визитки в България е 9 на 5 сантиметра.

В случай, че сте решили да направите своите картички една идея по-креативни, то не слагайте граници на своето въображение, защото ние можем да изпълним почти всяко ваше желание. Макар, че по-интересните и запомнящи се изглеждат по-скъпи, това не винаги е така, но пък едно е сигурно – те работят повече от добре за вас.

Може да поръчате визитки онлайн – оформление, изработка и печат в няколко бързи и лесни стъпки:

Изберете продукт от менюто.
Изберете опциите на продукта от калкулатора за поръчка онлайн, който се намира отляво на вашия екран. След като сте избрали желаните опции, автоматично ще се калкулира цена.
Изберете си готов дизайн, прикачете ваш или ние ще изработим дизайн по ваше желание.
Потвърдете поръчката и изпратете за изработка и отпечатване.
Готовите материали може да получите на място в нашият офис или да ви ги изпратим до посочен от вас адрес в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен или всяко друго населено място в България.

(прочети повече) (скрий текста)