Печати

Поръчайте своя нов фирмен печат на топ цена от Printic.bg предлагаме изработка на клишета за печати, както и високо качествени механизми на водещи марки.
Имате нужда от изработка на нов фирмен печат?

Ние от Printic.bg предлагаме изработка на клишета за печати, както и висококачествени механизми на водещи марки, отлично познати на пазара у нас. Стремим се винаги да предоставим отлично качество и бързина, защото перфектно разбираме, че времето на нашите потребители е ценен ресурс, който не обичаме да разхищаваме.

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да ви улесняваме максимално в управлението на собствения ви бизнес. Като награда за нас е да участваме в превръщането на един обикновен бизнес в успешен, чрез печатите, които изработваме.

Става ли дума за качество, професионализъм, бързина и коректност, то ние сме безкомпромисни. Използваме висок клас машини, служещи за изработка на фирмени печати. Това гарантира съвършени резултати, на които се превръщате в собственици. Притежаваме възможността да ви осигурим сто процентова защита на данните, фирмата и документите, благодарение на уникалните печати, които няма как да бъдат копирани. За да се чувствате спокойни, то предлагаме ви да заявите поръчката си на печат със защита от копиране.

Търсите качество и бързина на отлична цена?

През годините усърдна и коректна работа, ние успяхме да спечелим доверието на редица клиенти. Перфектното съотношение между качество и цена са онази сила, изстрелваща ни право към върха. Гордо успяваме да се наречем лидери в бранша на изработката на печати с изключително високо качество. Успяваме да ви поднесем печати, които са с перфектен дизайн на изработка.

За по-малко от 24 часа имате възможността да получите поръчания от вас продукт, на личния ви адрес или друг, посочен в поръчката. Горди сме, че успяваме с всеки изминал ден да надграждаме натрупаните опит, умения и компетенции. Спокойно можете да ни се доверите и да разчитате безрезервно на нас в изработката на вашия фирмен печат.

Видове механизми за печати

Предлагаме изработката на различни механизми с различни размери, за да отговорим адекватно на нашите клиенти, включително кръгли и правоъгълни, стандартни и екстрашироки печати, както и джобни решения, ако имате нужда да са винаги във вас.

Изображенията на печатите по-долу, както и цвета на техните механизми са примерни и са показани с илюстративна цел.

Всички посочени цени включват клишето + механизмът (готов за ползване). В цената е включен и ДДС!
Едно от най-големите предимства, достъпно за потребителите, е поръчка през Интернет. Успяваме да зарадваме хората, осигурявайки им висококачествен и надежден печат, в рамките на цялата страна.

Защо да поръчате фирмен печат от нас?

• За направата на печатите се използват редица качествени материали;
• Лазерно гравирани клишета, чиято резолюция е изключително висока;
• Изключителна бързина на изработка;
• Безплатен дизайн и абсолютна защита от копиране;
• Съвършено бърза доставка до всяка една точка от страната;
• Извършване на онлайн поръчка през нашия фирмен сайт;
• Осигуряваме ви 100%–ва гаранция за качество;
• Възможност да разгледате нашия онлайн каталог;
• Перфектно обслужване от страна на персонала;
• Поверителност на информацията;
• Получавате на отговор на множеството въпроси, свързани с изработката на фирмен печат.

(прочети повече) (скрий текста)